PRESSE

Her kan du hente materiale

"Men sine storartede Leonard Cohes-fortolkninger synes Gary at være landet på dén hylde, der altid har været tiltænkt ham."

Søren Rislund, Borup Kino

 

“Med spænding i kroppen drog vi fra Viborg mod Randers for at høre Garys fortolkning af Cohen. Mere intimt og rørende skal man lede længe efter.

Det var ganske enkelt en vidunderlig og rørende aften, hvor gør han det fantastisk.

Til alle jer som ikke var der, hold op i går glip af meget. Dette er kunst på et højere niveau”

Michael Magnussen

 

”Gary Snider synger og fortolker Cohens sange så smukt og dejligt. Samtidig husker han at få sig selv med. Man hører Gary og hans stemme ind i Cohens musik og man hører Cohen igennem Gary. Den kombination er bare så fin.”

Anders Gunge

 

”Gary er hudløs ærlig i sin fortolkning og fremføring af Cohens sange. Man fanges ind af hans magiske sang og vil bare have ham til at fortsætte med sang efter sang. Jeg glæder mig til at opleve Gary spiller Leonard Cohen igen og igen, for én gang er ikke nok.” 

Vibe Maegaard

 

” Flot koncert! Gary Snider er utrolig god til at fange publikums opmærksomhed. Hans Leonard Cohen show ‘I’m Your Man’ bliver ved at udvikle sig, med nye numre, historier og tekst-analyser – alt sammen virkelig interessant.”

Thorkil Green Nielsen

 

“Hvis nogen kan give Leonard Cohens tekster og musik en værdig fortolkning – og historierne om ham skal fortælles med kærlighed – så er Gary bestemt denne opgave voksen. Det er en stor fornøjelse at opleve ham og hans kærlighed til manden med den dybe stemme…..”

Susanne Harder Quvang Davidsen

 

”Vi har to gange haft fornøjelsen af at afholde en koncert med Gary Snider på vores restaurant. Begge gange med fuldt hus og stor succes. Gary er yderst professionel, venlig og virkelig god til at skabe en intim atmosfære med god kontakt til publikum. Vi har kun modtaget positive tilbagemeldinger fra gæster. Vi kan på det varmeste anbefale andre at engagere ham.” 

Rikke Storm Overgaard, Restaurant Moment

 

“Tak for en superhyggelig aften på Lyng Dal Hotel og Restaurant. Gary underholdt gæsterne professionelt og de var alle meget begejstrede og i godt humør. Med plads til 75 gæster var det meget intimt og personligt. Vi håber at gense Gary en anden gang på Lyng Dal.”

Anita Kaihøj Ibsen, Lyng Dal Hotel og Restaurant

 

“2016 blev året, hvor vi mistede sangeren og digteren Leonard Cohen, men vi har stadig Gary Snider. Han bor endda i Danmark og har i over et år optrådt med Cohen-sange i sit show “I’m Your Man” – et show, der nu ikke længere blot er en hyldest, men Garys forvaltning af en unik musikalsk arv. Og faktisk har han og Leonard ikke så lidt til fælles. De er begge født i Canada med jødisk baggrund, mistede begge deres fædre tidligt og rejste tidlligt ud i verden. For Garys vedkommende endte rejsen i Danmark.”

Johan Isbrand, Familie Journalen, 2. januar 2017

 

“En fyldt musikcafé, en intim og intens koncert og et begejstret publikum. Alle gav bagefter udtryk for, at det var en meget fin og inspirerende aften.  Både musikken og fortællingerne om Leonard Cohens liv gav perspektiv og var en dejlig oplevelse. ‘Jeg har genopdaget Leonard Cohen og fået bedre forståelse for hans tekster og musik’, sagde én blandt publikum efter koncerten – hvor en oplagt Gary måtte give fire ekstranumre.”

Michael Torfing, formand for MiR (Musik i Rønde).

‘I’m Your Man’ er et nyt show, hvor Gary giver den som Leonard Cohen, med dyb stemme, slips og habit og den velkendte karakteristiske hat. Her har du mulighed for at høre troværdige fortolkninger af mesterens mest kendte og elskede hits som: Suzanne, So Long Marianne, Halleluja, First We Take Manhattan, Ain’t no Cure for Love og mange andre.