Gary Snider - kort fortalt

Gary Snider blev født Hamilton, Ontario, Canada i 1952. Efter gymnasiet, flyttet han til Toronto og startede på arkitektskolen. Arkitekturen blev dog skiftet ud til humaniora efter halvanden år. En dag var der en lektor, der fortalte om et udvekslingsprogram, hvor man kunne tilbringe et år i Danmark. Det var lige sagen for en ung mand med udlængsel og det blev et vendepunkt i Gary’s liv. 
 
Musikken har fyldt meget siden Gary startede klaverundervisning i en alder af 6 år. Der var klassisk musik på repertoiret indtil beatmusik vendte op og ned på tingene. Sammen med sin barndomsven, Ted, spillede han 60’ernes hits. Så begyndte Gary at lære guitar af Ted og de byttede roller.  
 
Da Gary kom til Danmark i 1973, blev guitaren hans store passion og redning. Hans møde med Christian Alvad blev starten på en musikkarriere. Sammen med et par andre dannede de gruppen Tøbrud og siden er det gået slag i slag siden med adskillige orkestre og solooptræden.
 
Fotografi har været en hobby siden teenage årerne og du kan se nogle af Garys billeder her på siden.
 
God fornøjelse og tak forbi du kiggede forbi!
Her kan du finde links til andre sider med bl.a. min musik, billeder og videoer. Jeg vil gerne sige tak til de følgende fotografer, som har bidraget med fotos til min hjemmeside : Henrik Bjerregrav, Per Pedersen, John From, Poul Erik Feldt og Helle Hestbjerg.

Ain't no cure

Bird on a Wire

Dance Me to the End of Love

So Long Marianne

“Hvis nogen kan give Leonard Cohens tekster og musik en værdig fortolkning – og historierne om ham skal fortælles med kærlighed – så er Gary bestemt denne opgave voksen.” Susanne Harder Quvang Davidsen
“En fyldt musikcafé, en intim og intens koncert og et begejstret publikum. Alle gav bagefter udtryk for, at det var en meget fin og inspirerende aften. Både musikken og fortællingerne om Leonard Cohens liv gav perspektiv og var en dejlig oplevelse. ‘Jeg har genopdaget Leonard Cohen og fået bedre forståelse for hans tekster og musik’, sagde én blandt publikum efter koncerten – hvor en oplagt Gary måtte give fire ekstranumre.” Michael Torfing, Rønde