Udødelige sange

Leonard Cohen døde den 7. nov. 2016 i en alder af 82 år. Han vil blive savnet. Han var en hyppig gæst i Danmark og trak fulde huse til sine koncerter. Han skilte sig ud fra mængden i kraft af sin alder og omfattende repertoire af anmelderroste sange og tekster. Hans ånd og sangskat vil leve videre.

Gary startede i januar 2016 sit arbejde med Cohens sangskat. Det første show fik titlen 'I'm Your Man' og siden har det udviklet til både koncerter med et større repertoire, musikalske foredrag, og mindre 'Leonard Cohen indslag' ved festlige konferencer og festlige lejligheder. 

Med Leonards død, har Gary Snider’s arbejde fået en ny vinkel. Gary føler det som sin ærefulde opgave at give fortsat liv til Leonards smukke sange.

Ligesom Leonard Cohen, kommer Gary fra Canada og er ud af en jødisk familie. Gary, som har boet i Danmark i mange år, krydrer sin fortolkning af den velkendte musik med anekdoter og fortællinger om mesteren, som han har opnået et indgående kendskab til.

"Gary & Leonard"

Gary giver den som Leonard Cohen, med dyb stemme, slips og habit og den velkendte, karakteristiske hat. Du mulighed for at høre autentiske fortolkninger af mesterens mest kendte og elskede hits som: Suzanne, So Long Marianne, Halleluja, First We Take Manhattan, Ain’t no Cure for Love og mange andre.

Gary fortolker Leonard Cohen