Aktuelt

[vc_row bg_type="no_bg"][vc_column][layerslider_vc id="10"][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/4"][vc_empty_space height="16px"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="3/4"][vc_column_text][ultimate_heading main_heading="Tilbud på Cohen koncerter" heading_tag="h2" alignment="left" spacer="no_spacer" spacer_position="top" spacer_img_width="48" line_style="solid" line_height="1" line_color="#333333" icon_type="selector" icon_size="32" icon_style="none" icon_color_border="#333333" icon_border_size="1" icon_border_radius="500" icon_border_spacing="50" img_width="48" line_icon_fixer="10" main_heading_font_family="font_family:Fira Sans|font_call:Fira+Sans" main_heading_style="font-weight:bold;" main_heading_font_size="36"][/ultimate_heading][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/4"][vc_wp_custommenu nav_menu="10" title="COHEN"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Koncert, solo. 2 x 45 min.
Gary solooptræden er med humor og glimt i øjet. Han fortæller lidt om sangene og baggrunden for dem. På den måde inspireres publikum til at lytte mere intenst og mange har udtalt at de har fået en helt anden forståelse for Cohens musik.

Koncert med 2 korpiger. 2 x 45 min.
Som noget nyt i år er det nu muligt at booke Connie og Katrine med. De to piger giver et pift til showet og udgør den feminine modpol til Garys maskuline stemme. Fortolkningen af Cohens musik bliver endnu mere autentisk.

Musikalsk foredrag. 2 timer inkl. pause.
Gary har studeret Cohens historie og kommer her ind på de forskellige faser i kunstnerens liv og sangene sættes i relation hertil. Publikum får her serveret en oplevelse med stor dybde og seriøsitet på en humoristisk og hjertevarm måde.

Festligt indslag. 30 min.
Har du brug for et indslag til din fest eller et arrangement, har Gary udviklet et 30 minutters show, hvor han spiller nogle af de populære sange og giver dem et ord med på vejen. Syng med og få et musikalsk indslag med både sjov og indholdsmæssig dybde.

Ring 41 57 62 25 eller skriv en mail og forhør om priser.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_video link="https://youtu.be/NWrzXNuRYC8" title="Video med Gary"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_column_text css=".vc_custom_1480496357853{margin-top: -20px !important;}"]“Hvis nogen kan give Leonard Cohens tekster og musik en værdig fortolkning - og historierne om ham skal fortælles med kærlighed - så er Gary bestemt denne opgave voksen.”
Susanne Harder Quvang Davidsen

“En fyldt musikcafé, en intim og intens koncert og et begejstret publikum. Alle gav bagefter udtryk for, at det var en meget fin og inspirerende aften.  Både musikken og fortællingerne om Leonard Cohens liv gav perspektiv og var en dejlig oplevelse. ‘Jeg har genopdaget Leonard Cohen og fået bedre forståelse for hans tekster og musik’, sagde én blandt publikum efter koncerten - hvor en oplagt Gary måtte give fire ekstranumre.”
Michael Torfing, formand for MiR (Musik i Rønde).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]