Tilbud på Cohen koncert

Koncert, solo. 2 x 45 min.
Gary solooptræden er med humor og glimt i øjet. Han fortæller lidt om sangene og baggrunden for dem. På den måde inspireres publikum til at lytte mere intenst og mange har udtalt at de har fået en helt anden forståelse for Cohens musik.

Koncert med 2 korpiger. 2 x 45 min.
Som noget nyt i år er det nu muligt at booke Connie og Katrine med. De to piger giver et pift til showet og udgør den feminine modpol til Garys maskuline stemme. Fortolkningen af Cohens musik bliver endnu mere autentisk.

Musikalsk foredrag. 2 timer inkl. pause.
Gary har studeret Cohens historie og kommer her ind på de forskellige faser i kunstnerens liv og sangene sættes i relation hertil. Publikum får her serveret en oplevelse med stor dybde og seriøsitet på en humoristisk og hjertevarm måde.

Ring 41 57 62 25 eller skriv en mail og forhør om priser.

”Gary er hudløs ærlig i sin fortolkning og fremføring af Cohens sange. Man fanges ind af hans magiske sang og vil bare have ham til at fortsætte med sang efter sang. Jeg glæder mig til at opleve Gary spiller Leonard Cohen igen og igen, for én gang er ikke nok.” Vibe Maegaard

“En fyldt musikcafé, en intim og intens koncert og et begejstret publikum. Alle gav bagefter udtryk for, at det var en meget fin og inspirerende aften. Både musikken og fortællingerne om Leonard Cohens liv gav perspektiv og var en dejlig oplevelse. ‘Jeg har genopdaget Leonard Cohen og fået bedre forståelse for hans tekster og musik’, sagde én blandt publikum efter koncerten – hvor en oplagt Gary måtte give fire ekstranumre.” Michael Torfing

“Hvis nogen kan give Leonard Cohens tekster og musik en værdig fortolkning – og historierne om ham skal fortælles med kærlighed – så er Gary bestemt denne opgave voksen.” Susanne Harder Quvang Davidsen “En fyldt musikcafé, en intim og intens koncert og et begejstret publikum. Alle gav bagefter udtryk for, at det var en meget fin og inspirerende aften. Både musikken og fortællingerne om Leonard Cohens liv gav perspektiv og var en dejlig oplevelse. ‘Jeg har genopdaget Leonard Cohen og fået bedre forståelse for hans tekster og musik’, sagde én blandt publikum efter koncerten – hvor en oplagt Gary måtte give fire ekstranumre.”